Acélcső

acélcső
Az acélcső kialakítását, gyártástechnológiáját, méretét, minőségét és felületét tekintve számtalan változata létezik. A megfelelő típus kiválasztását a felhasználása határozza meg. Ettől függ, hogy az adott alkalmazáshoz melyik az optimális termék. Kollégáink már a tervezés első pillanatától segítséget nyújtanak ebben.
A magasabb szilárdsági követelményekhez varratmenteset javaslunk. Ahol azonban elegendő a vékonyabb falvastagság, valamint az anyag terhelése kisebb mértékű, ott a hosszvarratosakat ajánljuk kedvezőbb árfekvésük miatt. Épületgépészeti felhasználásra szavatolt, sprinkler-, alapmázolt-, steelpress- és kazáncsöveket kínálunk, a szállítandó folyadék vagy a levegő hőmérsékletétől függően. Ahol nagyobb átmérőjű csövekre van igény, ott spirálvarratosat javaslunk. A bútoripar, és a gépipar számára precíziós alapanyagokat kínálunk. Kútfúró partnereinket olajipari API termékekkel várjuk.
Ügyfeleinket telephelyünkön lévő 1500 tonnás készletről szolgáljuk ki azonnal.
Az általunk forgalmazott acélcsövek a nemzetközileg elfogadott szabványok szerint készülnek, melyet minden esetben műbizonylattal és teljesítmény nyilatkozattal is igazolunk. Egyedi, akár standardtól eltérő méreteket rövid határidővel, közvetlenül a gyártótól szállítunk.

Típusok

A külső felület korrózió elleni védelmére: festést, horganyzást, valamint HDPE (nagy sűrűségű polietilén) bevonatot ajánlunk. Speciális felhasználásra cementbéléses termékeket is kínálunk.


Méretek

A készleten lévő termékek 6 és 12 m-es szálhosszban kaphatóak, igény estén egyedi hosszban rendelhetőek.


Típus Külső átmérő
(mm)
Falvastagság
(mm)
Súly
(kg/m)
Méret- és
súlytáblázat
Varratos 17,2 - 2997 1,8 - 25 0,684 - 1468,35 Részletek
Varratmentes 4 - 323,9 0,8 - 40 0,063 - 280 Részletek
Szénacél       Részletek
Inox 6 - 273 1 - 4 0,125 - 26,685 Részletek
Olajipari       Részletek
Szabvány

Termékeink minden esetben megfelelnek az Európai Uniós előírásoknak, egyedi igény esetén amerikai és más irányelvek szerint is tudunk szállítani.


Ezek az irányelvek meghatározzák a gyártási technológiát, a termékkel szembeni követelményeket. Leírják az acélminőségek anyagösszetételét, fizikai tulajdonságait, a termékeken elvégzendő vizsgálatokat. Meghatározzák az általános mechanikai tesztek elvárható eredményét a szakítószilárdság, a szakadási nyúlás és a folyáshatár tekintetében. Ahol szükséges, egyéb méréseket is meghatároznak, melyeknél leírják a vizsgálat időtartamát, és pld. a hőmérsékletet, vagy a nyomás mértékét a teszt céljától függően. Iránymutatást ad a termékek jelölésére vonatkozóan, mely kitér az adagszám, a külső átmérő, a falvastagság, a szálhosszúság és a minőség feltüntetésére vonatkozóan. A különböző gyártási technológiák, acélminőségek eltérő szabványokban kerültek tárgyalásra.
HUNGAROKOMPLEX Kft.
1211 Budapest,
II. Rákóczi Ferenc u. 175/D.
office@hungarokomplex.com
Telefon
+36 30-424-1053
+36 20-412-5084
+36 20-408-4200
Nyitvatartás
Hétfő - Csütörtök: 7.00 - 15.30
Péntek: 7.00 - 14.30